İZMİR / KİRAZ - Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0(232)5723105
YENİ MAHALLE PARK SOKAK NO2 KİRAZ/İZMİR
Vizyon
* TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ BİR YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMUNA GİRMEYE HAK KAZANSIN. * ÖĞRENCİLERİMİZ DEĞİŞEN VE BÜTÜNLEŞEN DÜNYAMIZA UYUM SAĞLAYABİLMEK İÇİN GEREKLİ DAVRANIŞ VE DONANIMA SAHİP YETİŞSİNLER. * OKUL TOPLUMUNUN TÜM BİREYLERİ SORUMLULUK ALSIN VE SORUMLULUKLARI DOĞRULTUSUNDA YETKİ VE İNİSİYATİF KULLANSIN. * OKULUMUZUN ÖĞRENCİLERİ SAĞLIK VE DİĞER KURULUŞLARDA KALİFİYE ELEMEN OLARAK ÇALIŞSIN. * ÖĞRENCİLERİMİZ YAŞADIKLARI TOPLUMUN SORUNLARINA DUYARLI OLSUNLAR, FİKİR VE HAREKETLERİ İLE ÖNCÜLÜK ETSİNLER. * OKUL TOPLUMUNU TÜM BİREYLERİ HEDEFLERİNE ULAŞMADA İLKELERİNDEN ÖDÜN V ERMESİNLER. * OLUMLU NİTELİKLERE SAHİP BİR KÜLTÜRÜMÜZ OLUŞSUN VE OKUL TOPLUMUNUN BİREYLERİ BU KÜLTÜRLERİ İLE GURUR DUYSUNLAR. * OKULUMUZDA HERKES HERGÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN.
Misyon
ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE * ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI İLE DONANMIŞ, * KENDİ GÜCÜNE GÜVENEN, * ÇEVRELERİ İLE BARIŞIK VE UYUMLU, * ARAŞTIRMACI RUHU GELİŞMİŞ, * ÇAĞIN TEKNOLOJİSİNİ ÖĞRENME VE ÖĞRETMEYİ KENDİNE AMAÇ EDİNMİŞ,21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK, * ÜLKE KALKINMASINA MADDİ VE MANEVİ KATKIDA BULUNMA BİLİNÇ VE GÜCÜNÜ KAZANDIRMAK, ONLARI GELECEĞİN BAŞARILI İNSANLARI OLARAK YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :